Hi, ik ben Elvira

(and money maker)

Met een passie voor de bruidswereld en de kennis van online & social marketing, help ik al jaren bruidszaken uit te blinken in hun branche en de beste klanten aan te trekken.

Ik weet dat het runnen van een bruidszaak hard werken is. Je bent constant bezig met het creëren van prachtige bruidsmomenten voor je klanten. Maar ik weet ook hoe belangrijk het is voor bruidszaken om een sterke online presence te hebben, maar dat dit vaak er bij in schiet. En dat is zonde, want online zijn er tal van kansen om nieuwe klanten te bereiken, je positionering te versterken en je omzet te verhogen.

Daar kom ik in beeld. Ik neem het organische social media marketing gedeelte uit handen van bruidszaakondernemers, zodat zij zich kunnen focussen op het runnen van hun bedrijf op de werkvloer.

dit heb ik ook nodig!

jouw time saver

 • Voorsprong op de concurrentie: Social media is onmisbaar in 2024 - steek boven je concurrentie uit!
 • Bereik de hele wereld: Met de juiste aanpak kan je jouw droombruiden overal vinden én zij jou.
 • Trek meer websitebezoekers: Meer bereik op social media = meer bezoekers op jouw website.
 • Versterk je merkidentiteit: Laat zien wie je bent en waar je voor staat als bruidszaak.
 • Overtuig en beïnvloed: Bouw een band op met je doelgroep en creëer loyaliteit.
 • Blijf vindbaar online: Social media verbetert jouw SEO-positie waardoor je ook beter vindbaar bent op internet.
 • Creëer een positief imago: Laat zien dat je klantgericht bent en reageert op reacties en DM's.

Waarom is social media marketing zo belangrijk?

Er worden bewust geen (bedrijfs)namen bij de reviews vermeldt om de privacy van mijn klanten te beschermen in verband met concurrentiegevoeligheid en discretie.  

Er worden bewust geen (bedrijfs)namen bij de reviews vermeldt om de privacy van mijn klanten te beschermen in verband met concurrentiegevoeligheid. Ik vind het belangrijk om hun privacy te respecteren, terwijl ik toch de waardevolle feedback van ze mag delen.

"Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om met Elvira samen te gaan werken. Ze is een echte professional die weet wat ze doet. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en denkt proactief mee. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen aan elke bruidszaak die haar online presentatie , omzet én klantenkring naar een hoger niveau wilt tillen."

"omzet naar een
hoger niveau"

voorbeeld

Social Media Samenwerking

van een 

content opmaak

planning & publicatie

community
management

analyse &
Overleg

social media
strategie

Ik stel een social media strategie plan op afgestemd op jouw doelen, doelgroep en unieke boodschap. Ook loop ik de profielen van de Instagram en Facebook pagina na om te kijken waar er verbetering mogelijk is.
Ik zorg voor een harmonieuze uitstraling op de feed, schrijf scherpe teksten en maak boeiende reels & stories. Voordat er iets gepubliceerd wordt, komt het langs jou zodat je zeker weet dat er alleen content wordt gepost waar jij blij mee bent.
Persoonlijk zorg ik voor een consistente planning en publicatie van de goedgekeurde content (visuals en teksten) op de Instagram & Facebook pagina van jouw bruidszaak.
  Ik beantwoord vragen in de DM (voor zover mogelijk), vraag foto's op bij bruiden (of fotograven) die in een jurk uit jouw bruidszaak zijn getrouwd, reageer op reacties en zorg voor interactie met jouw volgers.
  Eén keer per maand kom ik naar je toe en hebben we overleg (online of telefonisch is ook mogelijk). We bespreken de voorgaande periode en maken plannen voor de komende maand. 

   1

   2

   3

   5

   4

   IK HEB INTERESSE

   marketing is als een romance

   let them fall in love

   zodat ze je niet meer uit hun hoofd krijgen.

   stijl impressie

   Modern met een twist, elegant, stijlvol, powerfull.

   ik wil dit ook!

   zonder strategie

   met strategie

   "Ik had geen tijd en ook geen kennis om mijn social media bij te houden. Elvira heeft me geholpen om een strategie op te zetten die écht werkt. Nu bereik ik veel meer vrouwen die op zoek zijn naar hun Dream Dress en verkoop ik meer bruidsjurken. Ze heeft me ook geholpen met het maken van pakkende content die mijn doelgroep aanspreekt. Ik ben super tevreden met de resultaten en ben heel blij met haar!"

   "ik verkoop meer bruidsjurken"

   TARIEVEN

   Maar dan op maat gemaakt...

   Ik begrijp dat elke bruidszaak uniek is, met haar eigen uitdagingen en doelstellingen. Daarom geloof ik niet in een standaard prijs. In plaats daarvan bied ik maatwerk aan, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bruidszaak.    ...hangt namelijk af van een aantal factoren, zoals je doelstellingen voor het inzetten van social media marketing en de benodigde inzet die daaraan gekoppeld is. Om je een indicatie te geven: mijn klanten investeren gemiddeld tussen de € 1.200,- en € 2.700,- per maand in hun social media marketingactiviteiten.    Aan de hand van een online vragenlijst, kan ik je een gerichtere inschatting geven van de investering die voor jou nodig is om jouw marketingdoelen te behalen. Zo weet je zeker dat je investeert in iets dat écht werkt voor jouw bruidszaak, en betaal je nooit voor iets wat je niet gebruikt!


   Ik begrijp dat elke bruidszaak uniek is, met haar eigen uitdagingen en doelstellingen. Daarom geloof ik niet in een standaard prijs. In plaats daarvan bied ik maatwerk aan, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bruidszaak.   ...hangt namelijk af van een aantal factoren, zoals je doelstellingen voor het inzetten van social media marketing en de benodigde inzet die daaraan gekoppeld is. Om je een indicatie te geven: mijn klanten investeren gemiddeld tussen de € 1.200,-  en € 2.700,- per maand in hun social media marketingactiviteiten.   Aan de hand van een online vragenlijst, kan ik je een gerichtere inschatting geven van de investering die voor jou nodig is om jouw marketingdoelen te behalen. Zo weet je zeker dat je investeert in iets dat écht werkt voor jouw bruidszaak, en betaal je nooit voor iets wat je niet gebruikt!


   gratis offerte aanvragen

   waar je voor betaalt:

   • Volledige social media strategie
   • Maatwerk social media advies
   • Creëren van social media huisstijl
   • Professionaliseren van accounts
   • Opmaken van content
   • Plannen en publicatie van content
   • Data analyse van statistieken
   • Maandelijks overleg
   • Community management
   • Optimalisatie tools/ software
   • Directe communicatie via Whatsapp
   • Jarenlange branche ervaring
   • Winst in tijd, expertise en omzet


   de exacte investering...

   weten wat voor jou de kosten zullen zijn?

   dit wil ik!

   prijzen vanaf €750,- per maand

   Ik werk met overzichtelijke en eenvoudig te begrijpen online systemen, waarin we samenwerken. Eén keer per maand hebben we persoonlijk overleg en bespreken we ideeën en analyseren we de voorgaande periode. Tussentijds vragen of een spoed verzoek? Ik ben ook per WhatsApp of mail bereikbaar.

   hoe VERloopt doorgaans de communicatie?

   Uiteraard ben ik er om je zoveel mogelijk te ontlasten op social media vlak, maar ik heb nog wel je hulp nodig:
   • Input van relevante info die van belang zijn voor social media
    (bv. last minute plek, bestsellers, sample sale acties, etc.
   • Online toegang tot de foto's / video's van de bruidsjurken collectie
   • Actieve houding in feedback of goedkeuring van de door mij opgemaakte concepten. Zonder goedkeuring, geen publicatie.

   wat wordt er van mij verwacht?

   Je zit nergens langdurig aan vast. Wil je de samenwerking opzeggen, dan geldt er een opzegtermijn van één kalendermaand. De samenwerking dient schriftelijk te worden opgezegd, uiterlijk op de laatste dag van de maand voorafgaand aan de maand waarin de opzegtermijn afloopt.

   is er een opzegtermijn?

   Om te ontdekken of we een samenwerking zien zitten waar we allebei blij van worden, plan ik een kennismaking in. Online of fysiek. Ik wil graag jou en jouw bedrijf beter leren kennen, bekijk je huidige social media aanwezigheid en -prestaties, en zal mijn eerste bevindingen en ideeën met je delen. Op basis daarvan stel ik een strategieplan op met bijbehorend prijsvoorstel. Voelt dit als een yes?! Let's shake hands & make magic!

   ik heb interesse, hoe nu verder?

   Veel gestelde vragen

   ik heb een andere vraag

   "ECHT GOUD WAARD!"

   "Het posten op Instagram kwam altijd onderop de stapel, en schoot er vaak bij in. En de website was ook niet meer de versie die ik met mijn bruidszaak wilde uitstralen. Gelukkig kwam Elvira op mijn pad! Nu heb ik een professionele website en een actief Instagram account, wat dames écht mijn zaak laten instappen. Ik ben zo blij met haar! Elvira is echt goud waard!"

   feeling butterflies

   Neem gerust contact met mij op, dan zog ik dat je binnen 2 werkdagen een reactie krijgt. 

   Maar HEB je nog vragen of wil je eerst meer weten?

   Bedankt!

   Ik neem binnen 2 werkdagen contact op.

   wat ik NOG MEER doe

   • WEBSITE DESIGN: Een professionele website maken waar brides to be direct de match voelen d.m.v. sfeer en beleving.
   • ONLINE MARKETING: nieuwsbrieven en blogs schrijven die je wél worden gelezen en de expertise van jouw bruidszaak onderstrepen.
   • DRUKWERK: Het opmaken van digitaal drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, posters, brochures, etc. 
   • BRANDING: Ontwerpen van nieuwe huisstijl en logo's die onvergelijkbaar en krachtig zijn.

   Nog meer online wensen, maar staat het hier niet tussen? Stel je vraag wat ik hier in kan betekenen en ik geef je een eerlijk antwoord.

   meer informatie hierover

   en jou ook bij kan helpen