Deze website is in beheer en eigendom van Elvira Oskam. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.elviraoskam.nl. Door deze website te bezoeken en/of de informatie op deze website te gebruiken, ga je akkoord met het accepteren van alle onderdelen van deze disclaimer.

GEBRUIK VAN DE WEBSITE
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. De eigenaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door het gebruik van de informatie op deze website.

INFORMATIE GEBRUIKEN
Het is niet toegestaan om de informatie op deze website te kopiëren, te verspreiden of te verveelvoudigen of op een andere wijze openbaar te maken. Wanneer er gebruik wenst te worden van de content op deze website, dient hier voorafgaand schriftelijk toestemming voor worden aangevraagd.

ACTUALITEIT VAN DE WEBSITE
Ondanks dat deze website regelmatig bijgewerkt wordt, is het mogelijk dat bepaalde informatie op de website onvolledig of verouderd is.

VEILIGHEID VAN DE WEBSITE
De eigenaar biedt geen garantie voor de veiligheid van de website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van de website.

DISCLAIMER